Live Music Nights at Waves

poster totaaloverzicht  Slechts één dag na opening lanceerde bar/restaurant Waves, het gloednieuwe paradepaardje van Grand Hotel Amrâth Kurhaus, op 3 april de spectaculaire “Live Music Nights”. Tot en met eind juni kunt u elke vrijdag genieten van heerlijke live muziek. Gratis toegang, prachtig uitzicht op zee en last but not least: geweldige artiesten!
  Saxofonisten Tom van der Zaal en Floriaan Wempe zullen deze muzikale avonden ‘hosten’ en presenteren in samenwerking met Amrâth een diverse line-up met internationale sterren, lokale en nationale helden alsook jong talent. Headliners zijn Shirma Rouse, Peter Beets feat. Kurt Rosenwinkel en Bert Joris. Niet gebonden aan stijlen of genres is het enige dat alle artiesten met elkaar gemeen hebben, dat ze publiek (ù) een bruisend concert en een onvergetelijke avond zullen bezorgen.
  Het volledige programma en meer informatie kunt u vinden op de website van Amrâth Kurhaus (flyer downloaden) en in mijn eigen agenda. Zegt het voort, like de pagina’s, share de berichten en bovenal komt het zien!

Grand Hotel Amrâth Kurhaus
Gevers Deynootplein 30, Den Haag

T: 070-4162636
W: www.amrathkurhaus.com
E: info@amrathkurhaus.com
F: www.facebook.com/wavesatthekurhaus