Debuut CD op Challenge Records

Challenge Records
De bijzondere tour en opnames met Karel Boehlee, Jos Machtel en Willie Jones III hebben een mooi vervolg gekregen; Nederlands grootste en meest prestigieuze label Challenge Records gaat Floriaans debuut cd uitbrengen. Challenge Records representeert een aantal van Nederlands beste, meest creatieve musici (Eric Vloeimans, Yuri Honing, Toon Roos) en staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande en mooi vormgegeven producties. Dit is uiteraard een fantastische bekroning op Floriaans vleesgeworden jongensdroom.

Zijn droombezetting bij elkaar krijgen om zijn eigen composities te presenteren tijdens een tour en op zijn debuut cd, veranderde al snel van een droom in realiteit. Dat hij dit op eigen kracht voorbereid en uitgevoerd heeft, is het beste bewijs dat grote dromen, lef en vertrouwen wel degelijk beloond kunnen worden.

Naar verwachting zal de cd in september uitkomen en zal er een clubtour volgen in de eerste helft van oktober. Hier zal Willie Jones III weer bij zijn.U kunt nu echter al korte samples van de cd beluisteren in de linkerkolom van de website onder “Luister Nu”.

Alle updates rondom de release, presentatie en de nieuwe tour kunt u hier terug vinden of u kunt zich aanmelden voor de mailinglijst.Voor overige informatie, algemene of persgerelateerde vragen en boekingen, aarzelt u niet contact op te nemen via de contactpagina.